Přeskočit na hlavní obsah

 

Zdroj: https://www.ceskatelevize.cz/porady/14589860153-stb-prisne-tajne/421235100211014/

Co myslíte, jak by to vypadalo dneska? A bude to tak za Babišovy příští vlády?? 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

"Není misionářská činnost jen jakýmsi zastřeným nábožensko-kulturním imperialismem či kolonialismem?"  /Karel Skalický, katolický teolog/ Co si o tom myslíte? Citát výše pochází z parádního počinu Deníku N n azvaného "Česká inteligence",  který vychází každý pátek tištěné verzi novin, nebo jej můžete najít pod tímto odkazem .
Věčný mír, který Evropa chce, nelze vybudovat bez konce ruského impéria. Toho ale nedocílíme skrze memy, vyvěšování vlajek ani ničeho podobného. Je to náročný úkol, který bude trvat dlouho. Myslet si, že se Ukrajině pomůže v roce 2022 a bude po všem, byla další evropská chyba, musíme přemýšlet v horizontu desetiletí. Zánik říší trvá dlouho... /Volodymyr Jermolenko, filozof/
 Dnes jeden výborný rozhovor, co si o tom myslíte? Je (opět) z Deníku N a celý ho najdete zde . A přečíst si ho doporučuji, neboť je to velice zajímavý a pro mne osvěžující pohled na víru, ale zejména římskokatolickou církev. Níže jde samozřejmě jen o výňatek/tky, které by, doufám, mohly rozpoutat nějakou tu diskusi. Rozhovor vedla Renata Kalenská, dotazovanou byla režisérka Olga Dabrowská.